Udemy Ücretsiz Kurslar 2020 Tam Liste
Udemy
Udemy


Udemy Nedir ?

Udemy platformu 1 Amerikalı 2 Türk girişimci tarafından kurulan bir online eğitim sitesidir.Türkiye'den ziyade dünya üzerinde milyonlarca aktif kullanıcısı vardır.Eğitmenler site üzerinden eğitim videolarını belirli ücretler karşılığında satışa sunmaktadır.Eğitimi satın alan kişi videoları udemy.com sitesi üzerinden izleyebilmektedir.

Eğitim videolarınızı ücretli paylaşmak zorunlu değildir.İsteyen kişiler ücretsiz olarak videolarını site üzerinden profil oluşturup paylaşabilir.Udemy sitesi üzerinde bilgisayar,kişisel gelişim,spor,müzik gibi birçok alanla ilgili kurs bulunmaktadır.Bugün sizlere udemy üzerinde paylaşılan ücretsiz kursları paylaşacağım.

Udemy Ücretsiz Yazılım Kursları

Python Kursu
Kursa Git
C# Kursu
Kursa Git
Php Kursu
Kursa Git
C++ Kursu
Kursa Git
Python Kursu
Kursa Git
Java Kursu
Kursa Git
Swift 5 Kursu
Kursa Git
Linux  Kursu
Kursa Git
Html-Css-Javascript Kursu
Kursa Git
Wordpress
Kursa Git

Udemy sitesinde bedava izleyebileceğiniz binlerce video bulunurken , aynı zamanda ücret vererek izleyebileceğiniz eğitimlerde bulunmaktadır.Ücretsiz kurslar , ücretli kurslara göre destek,kalite ve içerik bakımından daha zayıf kalmaktadır.Ancak maddi durumu iyi olmayan kişiler bu kursları takip ederek kendini geliştirebilir.

Python 
Python kursu
Ücretsiz Python Kursu
Yapay zeka denilince akla ilk gelen dil Python programlama dilidir.Python öğrenmesi basit  ve zevkli bir yazılım dilidir.Udemy üzerinden kolayca öğrenebilir kendinizi geliştirebilirsiniz.

Php
Php Programlama Dili
Ücretsiz Php Kursu 
Php programlama dili web site geliştirmek isteyen kişiler için çok uygun bir dildir.Youtube ve Udemy siteleri üzerinden ücret ödemeden kendinizi geliştirebilecek videolara ulaşabilirsiniz.

C#
Ücretsiz C# Kurs
Java,Python gibi dillere çok yakın bir dil olduğu için C# dilini bilen kişi bu iki dili de kolaylıkla öğrenebilir.

C++
c++ kurs
Ücretsiz C++ Kursu
C++ öğrenen kişiler işletim sistemleri,masaüstü oyunları ve masaüstü uygulamaları gibi birçok programı yazabilir.Neler yapacağınız tamamen hayal gücünüze kalmış.

Udemy Ücretsiz Kurslar

İngilizce Kursu 
İngilizce öğrenmek isteyen kişilerin kesinlikle katılmaları gereken bir kurstur.
Kursa Git
Excel Kursu
Ofis ortamında çalışırken veya muhasebe işleriyle uğraşırken kesinlikle işimize yarayacaktır , aynı zamanda cv doldururken "İleri Seviye Excel Biliyorum" yazısı sizi 1 adım öne taşıyacaktır.
Kursa Git
Photoshop Kursu
Tasarımla uğraşmayı seven , hobi veya iş için photoshop programını kullanan kişilerin katılması gereken kurslardan birisidir.
2. Kursa Git
GrageBand Kursu
Film ve Yönetmenlik Kursu
Kursa Git
Youtube Kursu
Kursa Git
Matlab Kursu
Kursa Git
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: