Yasaklı Sitelere Giriş Yöntemleri

Yasaklı Sitelere Giriş Yöntemleri

Yasaklı Sitelere Giriş
Yasaklı Sitelere Giriş Programları

Yasaklı bir siteye giriş yapmak günümüzde oldukça basittir ve çok fazla yöntemi vardır.ktunel,dns,tarayıcı eklentileri,proxy veya program kullanmak gibi yöntemlerle yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz.
Bilgilendirme : Yasaklı sitelere girişi tabii ki de önermediğimiz bir yöntemdir.Ancak ülke dışındasınız ve girmek istediğiniz site o ülke tarafından yasaklı.Bu yöntemleri kullanarak erişime kapatılmış web sitelerine giriş yapabilirsiniz.Aynı zamanda netfix,facebook,youtube gibi sitelerde uygulanan bölge sınırlamalarından kurtulmuş olursunuz.(Örnek : Wikipedia geçmiş yıllarda İngiltere,Fransa,Pakistan,İran,Suriye,İtalya gibi ülkelerde engellenmiştir.)
Ktunnel Nedir ?
Girişi yasaklanan web adreslerine bir dns server yardımıyla giriş yapabilmeyi sağlayan internet sitesi sistemidir.Birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir.Ip adresleriniz çoğu zaman gizli tutulmaktadır ve kayıtlı kalmamaktadır.Yasaklı sitelere Vpn'siz giriş yapmak isteyenler için ktunnel hizmeti alternatif çözümdür.
Ktunnel siteleri : 
  • ProxySite1 "En popüler ktunnel hizmeti veren sitelerden bir tanesidir"
  • ProxySitesi"Ddos saldırılarından dolayı son zamanlarda hizmet verememektedir."
  • 4EverProxy "Erişime kapatılmış olan web sitelerine giriş sağlayabilirsiniz."

Tarayıcı Eklentileri

Chorom , Mozilla Firefox,Opera gibi birçok tarayıcı için yasaklı sitelere girebileceğiniz eklentiler mevcuttur.Oldukça basit ve kullanışlı bir yöntemdir.Tarayıcı eklentilerini istediğiniz zaman aktif ve pasif edebilirsiniz.Bu tarayıcı uzantılarında dikkat etmeniz gereken etkenlerde vardır.Mesela yanlış bir tarayıcı uzantısı sizin üzerinizden uzantıyı kullandığınız her gün para kazanabilir.Peki nasıl mı ? çok basit bir yöntem ile sizi kullanabilirler.Siz eklentiyi kurarsınız , arka planda reklam tıklaması ile karşı tarafa para kazandırabilirsiniz.Açılan reklamları görünce bilgisayara virüs bulaştı zannedersiniz.Ancak her uzantı virüs değildir, neyi indirip kurduğunuzu iyi incelemekte fayda var.
CyberGhost
Cyberghost
CyberChost
Bir teknoloji şirketinin sağladığı tamamen ücretsiz bir uzantıdır.Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıları vardır.Güven içinde kullanabilirsiniz.Tüm yasaklı sitelere giriş sağlayabilirsiniz.Mobil kullanıcılar telefonlarına da kurulum yapabilir.
Stark Vpn
Starkvpn
StarkVpn
Hem mobil hemde Windows kullanıcıları tarafından kullanılabilmektedir.Özel şifreleme tekniği ile ıp adresiniz kimse tarafından erişilemez hale getirilmektedir.Tüm yasaklı sitelere Starkvpn ile ücretsiz giriş yapabilirsiniz.

Unlimited Vpn
Unlimited VPN
Unlimited Vpn
Yasaklı sitelere giriş yapabilir ve bazı sitelerde daha hızlı veri indirme hızını yakalayabilirsiniz.Unlimited vpn ile netflix dahil birçok film,dizi izleme sitesinin coğrafi engellerinden de kurtulursunuz.Mobil telefonlar üzerinden kullanımı desteklemektedir.

uVPN
uVPN
uVPN
Hangi ülkede olursanız olun Netflix,Facebook,Spotify,Wikipedia gibi tüm yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz.Mobil ve windows kullanıcılarını desteklemektedir.Dünya üzerinde 1 milyondan fazla aktif kullanıcısı vardır.

Zenmate
Zenmate
Zenmate
Yasaklı tüm sitelere girebileceğiniz ücretsiz programlardan birisidir.2013 yılında kurulmuş bir şirkettir ve kullanıcı bilgileri gizli tutulmaktadır.Almanya,Fransa,Belçika gibi birçok ülkenin ıp adresinden sitelere giriş yapabilirsiniz.

Bilgisayar Programları

Bilgisayarlarınızdan yasaklı sitelere giriş için program arıyorsanız doğru adrestesiniz.Sizler ile en popüler ve kullanışlı yasaklı sitelere giriş programlarını paylaşacağım.
Hotspot Shield
Hotspot Shield
Hotspot Shield
Yasaklı sitelere girmek isteyenler için ideal bir programdır.Tüm giriş bilgileriniz özel şifreleme sistemi ile şifrelenerek 3.kişilerin eline geçmesi engellenmektedir.
Spotflux
Spotflux
Spotflux
Windows dahil tüm platformlarda çalışabilen , sizi İnternet dünyasında anonim yapabilecek bir programdır.Ücretli ve Ücretsiz olarak kullanılabilir.
CyberGhost
CyberChost
CyberChost
Uzantı olarak kullanıldığı gibi Windows işletim sisteminde de kullanılabilmektedir.Ücretsiz olarak yasaklı tüm sitelere CyberGhost programı ile girebilirsiniz.

Mobil Programlar

Android , ios gibi işletim sistemlerinde kullanabileceğiniz VPN uygulamarını sizleri ile paylaşacağım.Uygulamalar tamamen ücretsizdir ve kesinlikle Google Play'den indirme yapmanızı önermekteyim.Harici bağlantılardan indirmeniz veri güvenliğiniz için tehlikelidir.

  1. Hotspot Shield
  2. CyberGhost
  3. Zenmate
  4. Turbo VPN
  5. Thunder VPN
  6. VPNhub
  7. VPNMonster
  8. Super VPN
Telefonlarınıza kuracağınız bu mobil uygulamalardan bir tanesiyle yasaklı veya engelli sitelerin hepsine giriş yapabilirsiniz.Sadece yasaklı sitelere girmek için değil İnternet'te anonim dolaşman içinde bu uygulamaları kullanabilirsiniz.
Dns Değiştirerek Yasaklı Sitelere Girmek
Maalesef günümüzde sadece dns değiştirerek yasaklı sitelere giriş yapmak yeterli gelmemektedir.Aktif kullanışlı bir vpn uygulamasını tablet,bilgisayar veya telefonunuza kurmanız sizi çözüme götürecektir.
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: